Ωράριο Λειτουργίας

Δευ - Παρ: 8.30 - 16.30

Δωρεάν Μεταφορικά

Για παραγγελίες άνω των 200€

Εκπτώσεις

Με προέμβασμα και αντικαταβολή μετρητών!

Κατασκευαστές

RevezH Achaia Trading Company έχει την αποκλειστική διανομή των προϊόντων της  Revez στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Αλβανία. Η γκάμα των προϊόντων της συγκεκριμένης εταιρείας αποτελείται κυρίως από προϊόντα επίγειας και δορυφορικής λήψης αλλά και προϊόντα συστημάτων παρακολούθησης.

 

 

Ikusi

H Achaia Trading Company είναι επίσημος διανομέας της Ikusi στην Ελλάδα. Πρόκειται για την κορυφαία εταιρεία στον κόσμο στο hospitality, και leader στα προϊόντα επίγειας και δορυφορικής λήψης με top προϊόντα και σειρές στην αγορά όπως οι κεραίες FlashD, Ενισχυτές, ClassA Headends, Gap Fillers και Ikusi Flow κ.λπ.

 

 

Promax

H Achaia Trading Company είναι επίσημος διανομέας της Promax στην Ελλάδα. Είναι η κορυφαία εταιρεία σε πεδιόμετρα με μοντέλα όπως το HD Ranger Lite, HD Ranger+, HD Ranger2 που σας δίνουν απόλυτη ακρίβεια στις μετρήσεις σας και λύνει τα χέρια ακόμα και στην πιο δύσκολη εγκατάσταση.

 

 

VartaΤα προϊόντα της Varta θα τα βρείτε στο Β2Β χονδρικής μας. Η Varta διατηρεί ένα από τα κορυφαία ονόματα στον κόσμο στην μπαταρία και διαθέτει εξαιρετική ποιότητα σε φακούς. Θα βρείτε πλήρη γκάμα μπαταριών.

 

 

 

Κατασκευαστές

Revez
Ikusi
Tecatel
Fixpoint
Promax
Goobay
Varta
Panasonic
Blazer
Kodak